VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ

VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ

Servise üye olmak için: ÖĞRENCİ TC KİMLİK NUMARASINI yaz 8383’e gönder.

30.12.2014 1327

MEB VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ SMS SERVİSİ Artık veliler öğrencilerinin durumlarını SMS ile de rahatça takip edebilecekler.

MEB Mobil Bilgi Servisi ile tüm öğrenci ve öğrenci velileri e-Okul yönetim sisteminde yer alan öğrenci bilgilerine SMS ile de ulaşabilecekler. Servise üye olanlar;

·    Devamsızlık Bilgileri,Sınav Sonuç Bilgileri,Sınav Tarihleri,Karne Notları,Diploma Notu,Proje Bilgileri,Kayıt Alınması / Silinmesi Bilgisi,Nakil Bilgisi,Vb. Öğrenci bilgilerini mobil ortamdan SMS ile OTOMATİK olarak alabilecekler. Bunun için üye olmanız yeterli. Servise üye olmak için: ÖĞRENCİ TC KİMLİK NUMARASINI yaz 8383’e gönder.

Servise Üye olmak için: 

ÖĞRENCİ TC 
KİMLİK NUMARASINI

YAZ 8383´e 
GÖNDER


Servis üyeliği dahilinde yapılacak bilgilendirmeleri, tüm GSM Operatörlerinde, vergiler dahil aylık 2,00 TL ücret karşılığında cep telefonunuza SMS olarak alacaksınız.
(Bilgilendirmeler, aylık 30 SMS’e kadar gönderilecektir.) Servise üye olan ya da üye olmayan tüm kullanıcıların yapacakları her bir sorgulama için 1 TL ücretlendirme yapılır. Ücretlere tüm vergiler dahildir. Servis üyeliğinizi iptal etmek için IPTAL yazıp 8383’egönderebilirsiniz.   Servis ile ilgili yardım almak için YARDIMyazıp 8383’e gönderebilirsiniz